Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

E-Lite Semiconductor Inc. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας οδηγημένος φωτισμός αθλητικών τομέων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας οδηγημένος φωτισμός αθλητικών τομέων για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Σχεδιάγραμμα επιχείρησης – που επικεντρώνεται στις βιομηχανικές εφαρμογές μόνο

   

  Ο ημιαγωγός ελίτ, Α.Ε. είναι μια επιχείρηση στερεάς κατάστασης φωτισμού παλαιμάχων που ειδικεύεται σε υψηλό - ποιότητα, σχέδιο προϊόντων φωτισμού των οδηγήσεων υψηλής επίδοσης και κατασκευή για τις υπαίθριες και βιομηχανικές εφαρμογές. Δεδομένου ότι ένας κορυφαίος καινοτόμος, η επιχείρηση έχει κατευθύνει πάντα την περισσότερη προηγμένη τεχνολογία για τη βιομηχανία φωτισμού, το κυριώτερο σημείο του 2016/2017 είναι κοu'φώματα φωτισμού των οδηγήσεων με τις ενότητες graphene και το ασύρματο βασισμένο στο IoT σύστημα ελέγχου νοημοσύνης.

   

  Από το αναγνωρισμένο ISO9001 BSI εργοστάσιο 11,000sqm, η ελίτ παράγει τα προϊόντα φωτισμού των οδηγήσεων με TUV τις πιστοποιήσεις CE και RoHS, UL και ETL, και DLC. Από pre-sales τη συλλογική ανάπτυξη, στην αξιόπιστη υπηρεσία μεταπωλήσεων, η ελίτ προσφέρει το προϊόν πελατών μας όχι μόνο αλλά τις πλήρεις λύσεις φωτισμού. Οι επαγγελματικοί μηχανικοί, ο εκτενής εξιδεικευμένος τεχνικός στο οπτικό σχέδιο και τη θερμική διαχείριση, οι μονάδες παραγωγής κατάστασης προόδου, το πεπειραμένο εργατικό δυναμικό, και τα αυστηρά QC συστήματα επιθεώρησης εξασφαλίζουν ελίτ για να επιτύχουν τη ικανοποίηση πελατών 100%. Η διευκόλυνση της έξυπνης προσπάθειας πόλεών μας και η διάσωση της ενέργειας για να προστατεύσουν τη γη μας είναι ατελείωτη αναζήτηση της ελίτ στην ανάπτυξη και την παράδοση του αξιόπιστου, φωτισμού εξοικονόμησης ενέργειας και των φιλικών προς το περιβάλλον οδηγήσεων και λύσεις ελέγχου για τον κόσμο.

   

  E-Lite Semiconductor Inc.

  E-Lite Semiconductor Inc.

  E-Lite Semiconductor Inc.

  E-Lite Semiconductor Inc.

  E-Lite Semiconductor Inc.

 • OEM / ODM
  Προσαρμογή προϊόντων - ODM και κοινά αναπτυξιακά προγράμματα

  Υπάρχουν πάντα ορισμένες περιπτώσεις όπου δεν μπορείτε να βρείτε ένα προϊόν που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις εφαρμογής σας. Η E-Lite Semiconductor, Inc. παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάπτυξης προϊόντων ODM και / ή κοινών προϊόντων με την ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών μας.

 • Ε & Α

Στοιχεία επικοινωνίας
E-Lite Semiconductor Inc.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Roger Wang

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)